Oszd meg a tapasztalataidat!

A honlapunkon a saját szavainkon kívül a ti gondolataitoknak is szeretnénk helyet biztosítani. Tudjuk, hogy a mai fiatalok között sokan már belevágtak az írásba, videózásba, zenélésbe, vagy bármi egyéb önkifejezési formába, ezért kialakítottunk weboldalunkon egy területet, ahol ti is megoszthatjátok másokkal a tapasztalataitokat, leírhatjátok hogy mivel foglalkoztok, mi motivál titeket, illetve meg is mutathatjátok a munkátokat másoknak.

Ha szeretnéd te is megosztani a tapasztalataidat másokkal, akkor a te soraidat is szívesen látjuk a honlapunkon. Ahhoz, hogy a saját munkáidat bemutathasd, szükséged lesz egy felhasználói fiókra, amelyet ide kattintva igényelhetsz, az igénylést követően néhány órán, de maximum egy napon belül elbíráljuk a jelentkezésed, és elküldjük neked emailben a fiókod belépési adatiat.

Ha már rendelkezel fiókkal, akkor ide kattintva jelentkezhetsz be az adminisztrációs felületre, ahol minden további instrukciót megtalálsz.

Milyen formában oszthatom meg a gondolataimat?

Ha rendelkezel egy csatornával vagy egy honlappal, akkor létrehozhatod annak az adatlapját. Ezen az adatlapon meg kell adnod a használt felhasználónevedet, az oldal vagy csatorna nevét, illetve annak linkjét. Ezen felül található az adatlapon néhány egyéb szekció, például a motiváció, a tapasztalatok, stb., ezekben szabad szöveges formában kifejtheted a gondolataidat. Minden ilyen beviteli mező felett le van írva, hogy milyen dolgokról célszerű azon a részen írnod. Ha végeztél, akkor pedig néhány kattintással nyilvánossá teheted az adatlapodat, ami innentől meg fog jelenni a honlapunkon.

Hogy néz ki egy adatlap?

Egy kitöltött adatlapot ide kattintva találsz, nagyjából ilyen kinézetű adatlapot hozhatsz létre te is. Az ezen található alcímek fixek, az alájuk írt szöveg viszont szabon szerkeszthető az adatlap tulajdonosa által, így ezekben a szekciókban írhatod le a saját gondolataidat. Egy ilyen oldal akkor néz ki jól, ha igényesen megírt, legalább néhány mondatos, de akár hosszabb szövegek vannak minden alcím alatt, így javasoljuk, hogy a három főbb szekcióba legalább pár mondatot írj.

Milyen szabályokat kell betartanom az adatlapjaimon?

  • Az adatlapjaidon ne szerepeljenek obszcén szavak.
  • Az adatlapjaidon ne írj politikáról, vallásról, és egyéb kényes témákról.
  • Az adatlapjaidon ne használj jogsértő tartalmakat.

Nagyjából ennyi az összes korlátozás, ezek mellett szabad az út!