Megújultunk!

Haladni kell a korral, főleg ha az valami olyannal foglalkozik az ember, ami napról napra változik… és az internet bizony pont ilyen. Az utóbbi időben belefektettem némi energiát a honlapunk csinosításába, így most már te is kényelmesebben tudhatsz meg mindent az internetes önkifejezésről.

Bár a tartalmaink egy részét még nem tettem elérhetővé az új felületen, de ami késik, nem múlik. Ha legfelül az oldalunk címére kattintasz, máris meglesheted a megújult kezdőlapunkat, ami sokkal szebb, jóval átláthatóbb, és modernebben is fest. Úgy gondolom, hogy egy olyan téma, mint amilyennel az adattenger.hu foglalkozik, megérdemel egy trendi külsőt.

Az oldalaink fejléce és lábléce is megújult, illetve néhány felesleges modult teljesen el is tüntettünk, mert a felhasználói aktivitás alapján szükségtelenek voltak. Így jött létre a megújult, letisztult, és sokkal kellemesebben olvasható jelenlegi design, ami remélhetőleg neked is elnyeri majd a tetszésedet.

Ha bármi kérdés merült fel benned a honlap tartalma, az új design, vagy az internetes önkifejezés kapcsán, akkor klikk ide és írj bátran!

Hozzászólások

Még nem érkeztek hozzászólások.

Szólj hozzá!

A hozzászólásodat az előnézet megtekintése után tudod közzétenni. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

← Older Newer →