Silver Spring {avagy a varázslatos Üvegburok} honlap felkeresése

Lina munkája

Téma

Téma szempontjából nem vagyok lekötve, a verseim arról szólnak, ami éppen aktuális az életemben, esetleg egy kép, dal vagy eszme ihlette. Valóban, a legtöbb versem a szerelem körét tágítja, azonban néhány mélyebb jelentést hordoz magában, feszegeti a határokat, egybemosódnak a képek, érzelmek, gondolatok.

Motiváció

Nagyjából ötödikes koromban kezdtem el verseket írni. Bár az első alkotásom egy tehénről szólt, a rákövetkezők pedig drámaian hatottak és egy olyan teátrális szintet ütöttek meg, amire fel sem voltam készülve, úgy éreztem folytatnom kell. Aztán rátaláltam erre az oldalra és úgy gondoltam, hogy a füzetekben rejtett sorok napvilágra kerülhetnének. Úgyhogy megalkottam a saját kis kuckóm és elkezdtem szépen felépíteni a falait. Egyre többen olvasgatták és én egyre boldogabb lettem az olvasóim és a visszajelzéseik által. Tulajdonképpen ez is motivált arra, hogy ne hagyjam abba, meg az, hogy képtelen lennék ezentúl az érzéseimet nem közvetíteni bármi által.

Tapasztalatok

Eleinte rettenetes verseket produkáltam. Be kell vallanom, hogy helyesírás terén nem vagyok jeles, de azért annak idején hadilábon álltam, elírtam a szavakat és kicsit szégyellem is azokat, amik kikerültek, viszont szeretem visszaolvasni őket és arra gondolni, hogy hosszú út volt, de megérte. Néha összehasonlítom a négy évvel ezelőtt írt verseket a mostaniakkal és kifejezetten érzékelem a haladást, azt, hogy sikerül egyre őszintébb és egyre mélyebb gondolatokat fűznöm a versekbe és ez büszkeséggel tölt el.

Oszd meg te is a történeted!

Ha te is szeretnéd megosztani másokkal a honlapodat vagy csatornádat, és szeretnéd leírni a tapasztalataidat, élményeidet, vagy bármit, akkor kattints ide, és olvasd el, hogy hogy teheted ezt meg akár te is!