Pepitakastély honlap felkeresése

Kamasz Lány munkája

Téma

Sok színű, mint egy kamasz - ez amolyan jelmondata a blognak. Írok mindenről, ami érdekel: zenék, könyvek, filmek, programok, DIY, appok... Ezek mellé igyekszem egy kis újdonságot, egy kis egyediséget vinni, valamit ami csak nálam van, ami csak az enyém! Ezt jelenleg a Gondolatok című posztsorozatom jelenti :) Ezeknek a bejegyzéseknek az írását élvezem a legjobban, mert ez 100%-ban én vagyok!

Motiváció

Motivációnak nem igen nevezném azt, amiért belevágtam a blogolásba... Az életemben elég nagy változások következtek be, jó is rossz is egyaránt kellett valami, amivel foglalkozhatok. Október végén úgy döntöttem, itt az ideje,hogy kiadjam magamból, ami bennem van. Egy hétig csak a tabletemen jegyzetben írogattam, végül létrehoztam a blogot és feltöltöttem az írásaimat. Nagyon megszerettem, ezért folytattam. Közel fél év után az életem meghatározó részévé vált a blogolás.

Tapasztalatok

Néha visszaolvasom a bejegyzéseimet és rádöbbenek, mennyit fejlődtem! Óriási látni, hogy a kezdeti rövidke posztokból mára sokkal igényesebb, tartalmasabb cikkek lettek :D Amikor elkezdtem, mondták nekem, hogy a mai világban nehéz sok olvasót szerezni, de idővel kialakulhat egy kisebb olvasó táborom. Nem gondoltam, hogy lesznek feliratkozóim, hogy kommentelnek a posztjaim alá azt sem, hogy megismerek irtó kedves embereket! Most pedig épp egy tematikus hetet tartok játékokkal, kérdésekkel stb, és elég sok ember részt vesz rajta, mert sikerült eljuttatni a célközönséghez. Igazi boldogság, folyton mosolygok emiatt :D Ez egy iszonyat nagy sikerélmény!

Legfrissebb tartalmak

Oszd meg te is a történeted!

Ha te is szeretnéd megosztani másokkal a honlapodat vagy csatornádat, és szeretnéd leírni a tapasztalataidat, élményeidet, vagy bármit, akkor kattints ide, és olvasd el, hogy hogy teheted ezt meg akár te is!